Рожден ден в зоопарка: Маймуната Алф получи торта и подаръци

10:11, 01 фев 21 / София 25 3116 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Вчера лапундерът Алф имаше рожден ден и стана на 5 години. На рожден ден като на рожден ден – той прие множество подаръци.

От осиновителите си той получи торта от арабски хляб, зеленчуци на скара и пилешко месо, както и топка и орехи. 

„В голямата кутия имаше гумена играчка, която е от кучешки магазин, за да бъде по-здрава, защото той точно като едно малко дете е прахосник – къса, хвърля и по тази причина играчката трябваше да оцелее малко повече. Имаше много орехи, ябълки, мандарини, всичко което е характерна храна за една маймуна. Също много плюшени играчки, на които той много се радва и обича,  но за съжаление много бързо ги къса”, разказва пред Нова телевизия Ани Костадинова, гледач в зоопарка.

Маймуна от столичния зоопарк пострада след хранене от посетители

На връх рождения си ден Алф получи и страхотни новини. До сега той живееше сам в своята клетка, но скоро се очаква да бъде намерена дама, с която да я дели, съобщи Нова телевизия.  „На днешната дата той вече е в полова зрялост, така нареченият пубертет, и ще трябва да му се намери женска. Не можем да го приобщим към неговото семейство, по обяснимата причина, че бащата не би го изтърпял, защото ще му бъде конкуренция, и ще му търсим девойка, за да не бъде сам”, посочи Ани.

Още при раждането си Алф е бил разделен от семейството си, тъй като те били доста възрастни. Майка му не е могла да го кърми. Отгледан е с биберон.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама