Феновете на "Левски" преминаха през София, дербито завърши без победител

16:45, 15 фев 20 25 4180 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Повече от хиляда привърженици на футболния клуб Левски преминаха в шествие през центъра на София преди мача с ЦСКА-София. Походът се проведе под наслов „Левски", ти си всичко за нас“, а целта беше да бъде подкрепен изправеният пред неясно финансово бъдеще отбор.

Вечното дерби не успя да излъчи победител, завършвайки 0:0 на Националния стадион "Васил Левски". Преди началото му бяха задържани десет души.

Шествието, което беше съобразено с разпоредбите на Закона за събранията, митингите и манифестациите и съгласувано и разрешено от Столична община, премина без инциденти. То стартира от магазина на Националния клуб на привържениците на бул. „Тодор Александров“ 23.

Фенове на "Левски" излизат на поход в столицата

По пътя си феновете развяваха знамена на любимия си отбор и пяха песни. Те преминаха през паметника на Апостола, където се поклониха и поднесоха венци, предаде БГНЕС.

Походът беше организиран от ПФК "Левски" и Националния клуб на привържениците на Левски. По-рано тази седмица от клуба уточниха, че това не е планирано като ултрас шествие, а поход в името на "Левски" и призоваха феновете да не се поддават на каквито и да е било провокации.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама