Къде няма да има вода в София

06:50, 11 фев 20 / Общество 25 1164 Topnovini
1

На 11 февруари 2020 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Пиротска“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Пиротска“ от ул. „Димитър Петков“ до бул. „Константин Величков“

ул. „Зайчар“ от ул. „Цар Симеон“ до бул. „Тодор Алелсандров“

ул. „Царибродска“ от ул. „Цар Симеон“ до бул. „Тодор Алелсандров“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пиротска“ ъгъла с ул. „Царибродска“.

На 11 февруари 2020 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Позитано“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Позитано“ от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Антим I“

ул. „Марко Балабанов“ от ул. „Позитано“ до ул. „Три уши“

ул. „Антим I“ от ул. „Отец Паисий“ до болница „Сердика“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Христо Ботев“ ъгъла с ул. „Позитано“.

На 11 февруари 2020 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Ангел Кънчев“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Ангел Кънчев“ от ул. „Неофит Рилски“ до ул. „Уилям Гладстон“,

ул. „Неофит Рилски“ от ул. „Ангел Кънчев“ до ул. „Георги С. Раковски“

ул. „Парчевич“ от ул. „Ангел Кънчев“ до ул. „Неофит Рилски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ангел Кънчев“ ъгъла с ул. „Парчевич“.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани