Агресивен мъж преследва и заплашва с нож бременна жена в столицата

08:30, 07 фев 20 25 2876 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мъж от София преследва и заплашва с нож бременна жена в квартал „Дървеница". Преди година се опитва да я удуши. Двамата живеят в двуфамилна къща. Агресивният  човек нападал и малки деца в квартала, твърди  потърпевшата. Мъжът малтретирал и животни. Всичко това е документирано с клипчета. Жалбите в полицията и прокуратурата засега са без резултат.
„Живеем тук от 2013 г., но положението стана критично преди 2 години. Нямаме роднинска връзка. Живеем на първия етаж, останалите два етажа са негови”, каза потърпевшата Златка Мехова, предава Нова телевизия.

Мъжът не е освидетелстван, но неговите роднини не се интересуват. Има син и дъщеря, които не живеят тук и казват, че той е добре”, посочи още тя.

Търсим помощ, за да бъде настанен за лечение. Знаем, че лечението ще е краткотрайно, но поне това ще помогне да се оправи положението и ще му дадат някакви лекарства”, смята Златка Мехова.

Бременна съм и сега живея в една вила на 30 км оттук. От полицията ни посъветваха да направим така. Голямото ми дете също е там с нас. Спрели сме го от училище, защото не можем да живеем тук”, допълни тя.

Пуснали сме жалби в полицията. Осем часа стояхме в писахме обяснения при тях, а той беше задържан за 2 часа. Казаха, че нямало достатъчно доказателства и го пуснаха”, каза Дойчин Мехови.

„В съседство има и училище. Бащи са гонили мъжа, за да го бият. Той складира боклуци в двора на училището. Миризмата е ужасна”, посочи още той.
Повече по темата гледайте във видеото.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама