Ники Станоев във "Важното за теб": Истинската комедия е много добра драма

13:00, 25 окт 20 / Важното за теб с Ники Кънчев 25 11186 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Поредицата "Важното за теб с Ники Кънчев" се превърна в един от най-успешните подкастове в последно време. И това не е случайно, защото събеседниците ни успяха да излязат от популярния си образ, да участват в разговор за съкровените неща- за семейството, приятелите и родината. Редица успели и вдъхновяващи личности се довериха на Ники Кънчев и TOPNOVINI.BG, като ни допуснаха във вътрешния си свят, разказаха ни какво е важното за тях и за какво мечтаят, за което им благодарим.

В трудния период за страната ни, когато слушаме само за протести и корупция, а политическите скандали станаха ежедневие, решихме да ви припомним част от интервютата във „Важното за теб“. Те са ценни, защото са искрени и в тях ценностите, успехът, стойностният живот и истинската журналистика не са само думи.

В разговора си с Ники Кънчев актьорът Ники Станоев разказа докъде може да стигне и има ли кой да го вземе с тази физиономия. 

В отговор на въпроса как го избират западните кастинг директори, Станоев отговори кратко: "без предразсъдъци". Според него лицето му им е нужно. „Това са малки, бързи, скорострелни роли, в които трябва бързо да се запомни“.

Във видеото чуйте и как Мел Гибсън е чул неговото мнение. 

Кога е сериозен? „Почти винаги съм сериозен, но хората не ме приемат насериозно. От там идва истинската комедия, а тя е една много добра драма“, казва смеейки се Ники Станоев. 

Важното за мен е хората да се усмихват, да счупят гипса и да се забавляват. В никакъв случай да не се стесняват да се смеят. Няма нищо по-ценно от това откровено да се смееш. Ти си обичан и обичаш или си прецакан, но не ти пука и се смееш", коментира актьорът. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама