Маскирани задигнаха машина за винетки от бензиностанция в София (ОБНОВЕНА)

13:58, 17 яну 20 25 1631 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Публикувано в 09:22, Обновено в 13:58

 

Трима маскирани мъже са ограбили бензиностанция на Ботевградско шосе през изминалата нощ, съобщи БГНЕС. Полицията издирва извършителите. Няма пострадали при инцидента.

Крадците са влезли в бензиностанцията около 3.00 часа през нощта и са заплашили персонала. Не са били въоръжени. Успели са да вземат малко над 1000 лева и машина за винетки.

Откриха труп на българин в Лондон

По повод кражбата от АПИ съобщиха, че в терминалите за самотаксуване няма пари в брой, тъй като плащанията през всички терминали за самотаксуване се извършват с дебитна или кредитна карта. 

Непосредствено след получаване на сигнала за кражбата машината за събиране на пътни такси е блокирана. Терминалът е деактивиран и всякакви опити за злоупотреби с Електронната система за събиране на пътни такси са елиминирани, казаха от АПИ.

В информационната система на терминала не се съхраняват данни на дебитните или кредитните карти, с които са извършени плащания. Системата за купуване на електронни винетки не изисква въвеждането на лични данни, затова и ползвателите на конкретния терминал нямат причина за притеснение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама