Визиите на Елен Герджиков и Калоян Паргов за София

17:31, 22 окт 19 25 2100 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Дни преди местния вот, кандидатите за общински съветници Елен Герджиков от ГЕРБ и Калоян Паргов от БСП коментираха визиите за София в предаването „Плюс-Минус. Коментарът след новините” по Нова телевизия.

Според нас София се променя много динамично през последните години и това трябва да продължи. София няма време за губене. Има начертани конкретни приоритети. Има решени проблеми през годините, но има и нови предизвикателства. Именно те изискват нова енергия, хора, които познават проблемите на града и имат опит, за да ги решават”, заяви кандидатът за общински съветник от ГЕРБ Елен Герджиков. „Смятаме, че сме натрупали доста опит в това отношение. В програмата на Фандъкова ясно са начертани новите предизвикателства и начините, по които те да бъдат решени през следващия мандат”, каза още той.

„Мога да характеризирам цялото развитие на София досега като „развитие в застой”. Видимо е, че досегашният модел на управление е изчерпан. Доказателство за това са и скандалите, и проблемите около ремонтите през последните години”, посочи водачът на листата за общински съветници на БСП-София Калоян Паргов. „Нужна е промяна за нова перспектива на София. Тя може да се осъществи само с нов кмет и едно ново мнозинство, което да даде старт на това ново начало на развитието на София и то в една по-различна посока от всичко, постигнато досега, без да отричаме и постигнатото, разбира се”, категоричен бе той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама