Къде няма да има вода в София

07:00, 28 авг 19 25 2019 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 28 август 2019 г. (сряда), във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Акад. Методи Попов“ жк. „Изток“, се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 16.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

жк. „Изток“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Райко Алексиев“ ъгъла с ул. „Тарас Шевченко“.

На 28 август 2019 г. (сряда), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Киевска“ кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 08.00 до 20.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Киевска“

С понижено налягане на водата ще бъде районът между ул. „Народен герой“, река Владайска, ул. „Житница“, ул. „Земляне“, бул. „Президент Линкълн“, ул. „Кукуряк“, ул. „Иван Радоев“, ул. „Проф. Михайло Парашчук“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Любляна“ ъгъла с ул. „Киевска“.

На 28 август 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Минзухар“ кв. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 19.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Минзухар“

ул. „Плачковица“ от ул. „Кораб планина“ до ул. „Минзухар“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Минзухар“ ъгъла с ул. „Плачковица“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама