Къде няма да има вода в София

07:00, 11 юни 19 / Общество Сподели в: 25 217 Topnovini Автор: Topnovini
1

На 11 юни 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателни кранове на резервоар „Градоман“ кв. „Градоман“, гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на Вилна зона „Банкя“ – ул. „Рила“, ул. „Зора“, ул. „Искра“, ул. „Железничарска“, ул. „Кос“, ул. „Кукувица“, ул. „Средна гора“, кв. „Градоман“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Градоман“ – на площада.

На 11 юни 2019 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Карлово“, жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Карлово“ от ул. „Враня“ до ул. „Козлодуй“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Карлово“ ъгъла с ул. „Козлодуй“.

На 11 юни 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дърводелица“, с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Дърводелица“ , ул. „Йованец“, ул. „Цар Иван Шишман“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дърводелица“ ъгъла с ул. „Йованец“.

На 11 юни 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Любомир Миланов“, с. Владая, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Любомир Миланов“ от ул. „Страната“ до ул. „Реката“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. Любомир Миланов“ №71.

На 11 юни 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Св. Георги Победоносец“, кв. „Кремиковци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Св. Георги Победоносец“ от ул. „Радивоя“ до ул. „Света Петка“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Георги Победоносец“ ъгъла с ул. „Св. Петка“.

На 12 юни 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Юрий Венелин“, Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Юрий Венелин“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Любен Каравелов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Любен Каравелов“ ъгъла с ул. „Юри Венелин“.

Сподели в:
Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани