Къде няма да има вода в София

07:00, 22 май 19 25 871 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 22 май 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Иванянско шосе“ местност „Бели брег“, гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Стефан Стамболов“ от ж.п.прелеза до ул. „Стефан Стамболов“ № 166,
ул. „Иванянско шосе“ от ул. „София“ до ул. „Стефан Стамболов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Летоструй“ ъгъла с ул. „Бели брег“.

На 22 май 2019 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Владайска“ Център, район „Красно село“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Владайска“, ул. „Ивайло“, ул. „Дамян Груев“, бул. „Христо Ботев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Владайска“ ъгъла с бул. „Христо Ботев“.

На 22 май 2019 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Белите брези“, кв. „Кремиковци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Белите брези“, алея „Металург“, алея „Горски път“, алея „Ален мак“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Белите брези“ ъгъла с алея „Снежанка“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проектr клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 22 май 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на водомерен възел на бул. „Черни връх“, жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Майор Томпсън“ от №1 до №7, РУМ „Черни връх“, метростанция „Джеймс Баучер“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Майор Томпсън“ ъгъла с бул. „Черни връх“.

На 22 май 2019 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Селимица“, кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Константин Фотинов“, ул. „Поп Грую“, ул. „Рилска обител“, ул. „Княгиня Тамара“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Селимица“ №6.

На 22 май 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Св. Климент Охридски,“ кв. „Малинова долина, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Св. Климент Охридски“ от №26 до №72 и от №59В до №61К.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Св. Климент Охридски“ №48А.

На 22 май 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Васил Левски“, с. Мрамор, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Васил Левски“ от ул. „Захари Стоянов“ до ул. „Мраморен рид“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството.

На 22 май 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Руджери“, с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Руджери“, ул. „Самоковско шосе“ между ул. „Елин Пелин“ и ул. „Юрий Гагарин“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Самоковско шосе“ ъгъла с ул. „Елин Пелин“ .

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама