Вече търсят Стоян от Костенец и край Перник

09:30, 15 май 19 25 1732 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Полицията вече претърсва и Пернишка област за изчезналия Стоян Зайков от Костенец, заподозрян за убийството на бившата си приятелка, съобщиха от пресцентъра на МВР. Причина за това са подадени сигнали от област Перник.

Откриха убита 38-годишна жена в Костенец

43-годишният мъж е заподозрян за убийството на бившата си приятелка - 38-годишната Милена Шишкова, от която има син. Вече седмица търсенето му удря на камък. Засега няма данни той да е напуснал страната.

МВР: Заподозреният за убийството в Костенец е асоциален и с труден характер

Тялото на Милена Шишкова беше открито миналия петък на метри от дома й в Костенец. Милена е била застреляна от упор. По неофициална информация първо е била пребита, а ръцете й са били вързани. Трупът й е намерен, след като сестра й, майка й и 15-годишният й син пристигнали в къщата, където видели кървави следи. Те сигнализирали в полицията и пристигналите криминалисти намерили тялото на отсрещната поляна.

Бащата на издирвания Георги Зайков заяви пред bTV, че той е последният човек, когото синът му ще потърси. Двамата прекъснали отношенията си преди 15 години. Бащата допълни, че "с радост" призовава сина си да се предаде. 

Съседи на Стоян Зайков твърдят, че той най-вероятно е напуснал страната. 

Милена от Костенец е застреляна от упор, барети търсят убиеца в планината

Приятел на Стоян не вярва, че той е посегнал на бившата си приятелка. Оправдава бягството му със страх, защото е криминално проявен и осъждан. По думите на Ангел, Стоян Зайков няма и мобилен телефон. 

Хора в Костенец разказват, че издирваният не за първи път се крие от полицията. Имало случай, при който Стоян стоял 24 часа в бидон в мазето на комшия, за да се скрие от полицаите. При друг случай полицията го търсила два месеца, а той се скрил на втория етаж в къщата на съсед. Мъжът дори не разбрал за присъствието му.

Стоян бил бракониер и познавал добре гората. По прякор е известен като Чане. Твърди се, че е изтеглил всичките си спестявания от банката ден след като е убита фризьорката Милена.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама