Къде няма да има вода в София

07:00, 24 апр 19 25 862 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 24 април 2019 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Света Петка“, кв. „Кремиковци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Свети Георги Победоносец", ул. "Райна Княгиня", ул. "Мургаш", ул. "Река Елешница", ул. "Ралица", ул. "Кремиковска", ул. "Възраждане", ул. "Стефан Караджа", ул. "Радивоя",ул. „Белите брези“, ул. „Стефан Караджа“, ул. „Илинден“, ул. Възраждане“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Белите брези“ пред 146 ЦДГ. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 24 април 2019 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на бул. „Св. Климент Охридски“, местност „Малинова долина“, Студентски, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Св. Климент Охридски“ от № 100 до ул. „Георги Кьосеиванов“
бул. „Св. Климент Охридски“ от № 67 до № 105
ул. „Георги Кьосеиванов“, ул. „Евгений Силянов“, ул. 5 та

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Климент Охридски“ ъгъла с ул. 5-та. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на тeзи инвестиционнr проектr клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 24 април 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателни кранове на бул. „Цар Борис III“, жк. „Славия“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Цар Борис III“ №128, бл. 1, бл. 2, бл. 3, бл. 4, автогара „Овча купел“, търговски обекти.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Цар Борис III“ №128.

На 24 април 2019 г. (сряда), във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Цветница“, жк. „Люлин“ 9 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Луи Пастьор“, ул. „Крим“, ул. „Ветрен“, бул. „Сливница“
бул. „Сливница“ от ул. „Ветрен“ до ул. „Стефан Дуньов“ - четни и нечетни номера

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Сливница“ ъгъла с ул. „Цветница“.

На 24 април 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Ситняково“, кв. „Подуяне“, Слатина, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Ситняково“ бл. 11, ул. „Голаш“ №33, бл. 9, бл. 10.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Голаш“ №31.

На 24 април 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 8, кв. „Обеля“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 13-та от ул. 8-ма до ул. 6-та.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 8 ъгъла с ул. 13.

На 24 април 2019 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Момино венче“, кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Горска поляна“ от № 43 до ул. „Момино венче“
ул. „Момино венче“ от № 21 до ул. „Горска поляна“
ул. „Безименна улица“ до ул. „Момино венче“ № 29.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Момино венче“ ъгъла с ул. „Горска поляна“.

На 24 април 2019 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Калев бряг“, с. Негован се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Езерата“, ул. „Васил Левски“, ул. „Манастирска“, ул. „Борис Найденов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Калев бряг“ ъгъла с ул. „Стефан Павлов“.

На 24 април 2019 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Евлия Челеби“, кв. „Карпузица“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Евлия Челеби“ от площад „Сред село“ до ул. „Лазарополе“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Евлия Челеби“ №59.

На 24 април 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Свети Георги Победоносец“, кв. „Кремиковци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Свети Георги Победоносец“ от ул. „Света Петка“ до ул. „Радивоя“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Свети Георги Победоносец“ №41.

На 24 април 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Есперанто“, кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Есперанто“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лавандула“ ъгъла с ул. „Есперанто“.

На 24 април 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ширината“, с. Доброславци, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Ширината“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ширината“ ъгъла с ул. „Летец“.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама