Цветанов ще участва в кръгла маса за миграцията в контекста на евроизборите

17:50, 08 мар 19 / Политика Сподели в: 25 295 Topnovini Автор: Topnovini
1

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан Цветанов ще участва в кръгла маса "Управление на миграционната политика в контекста на изборите за Европейски парламент", съобщи пресцентърът на парламента.

Събитието ще е в зала "Изток" на Народното събрание на 12 март от 10:00 часа. Организатори са Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред, Международният център за развитие на миграционни политики, Фондация "Конрад Аденауер" и Фондация "Ханс Зайдел". Встъпителни слова ще направят председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан Цветанов и ръководителят на Бюрото на Фондация "Конрад Аденауер" в София Торстен Гайслер.

Основни говорители на форума ще бъдат Мария Габриел - еврокомисар по цифрова икономика и цифрово общество, д-р Михаел Шпинделегер - генерален директор на Международния център за развитие на миграционни политики (ICMPD), бивш вицеканцлер и министър на външните работи на Австрия, Младен Маринов - министър на вътрешните работи на България и други, пише в съобщението.

За участие във форума са поканени представители на различни институции, депутати, представители на неправителствения сектор и на дипломатическия корпус в България.

Сподели в:
Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани