Къде няма да има вода в София

07:05, 08 фев 19 / Общество Сподели в: 25 275 Topnovini Автор: Topnovini
1

На 08 февруари 2019 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Люлин планина“, Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района напбул. „Пенчо Славейков“, ул. „Лайош Кошут“, ул. „Тунджа“, ул. „Люлин планина“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тунджа“ ъгъла с ул. „Люлин планина“.

На 08 февруари 2019 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стойно Кръстев“, кв. „Челопечене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Ангел Маджаров“, ул. „Войнишка чешма“, ул. „Стари Искър“, ул. „Челопешко шосе“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.

На 08 февруари 2019 г. (петък), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Враня“, жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Враня“ от ул. „Опълченска“ до ул. „Странджа“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Враня“ ъгъла с ул. „Опълченска“.

На 08 февруари 2019 г. (петък), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Стар лозенски път“, вилна зона „Врана – Лозен триъгълника“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Стар лозенски път“, ул. „Люлин планина“, ул. „Витоша“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стар лозенски път“ ъгъла с ул. „Витоша“.

На 08 февруари 2019 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Люляк“, с. Кривина, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Люляк“, ул. „Балабана“, ул. „Стара планина“, ул. „Витоша“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Люляк“ ъгъла с ул. „Ружа“.

На 08 февруари 2019 г. (петък), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Ран Босилек“, кв. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Ран Босилек“ от ул. „Димитър Търкаланов“ до ул. „Руй планина“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Търкаланов “ ъгъла с ул. „Ран Босилек“.

Сподели в:
Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани