Къде няма да има вода в София

07:05, 07 фев 19 25 591 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 07 февруари 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Пенчо Славейков“, Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Пенчо Славейков“, бул. „Прага“, ул. „Доспат“, ул. „Св. Иван Рилски“ .

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тунджа“ ъгъла с ул. „Стрешер“.

На 07 февруари 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Роза“, кв. „Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Роза“ от ул. „Обзор“ до ул. „Каменица“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Роза“ №10.

На 07 февруари 2019 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Бистър поток“, с. Владая, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Бистър поток“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бистър поток“ ъгъла с ул. „Брезова гора“.

На 07 февруари 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Апостол Ламбов“, с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Хаджи Димитър“, ул. „Апостол Ламбов“, ул. „Мито Войнишки“, ул. „Мургаш“, ул. „Илия Велинов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Апостол Ламбов“ ъгъла с ул. „Любен Каравелов“.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама