Сръбската звезда Амар Гиле пристига за SofiaMezi

18:00, 19 сеп 18 / Любопитно 25 1176 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Най-актуалната в момента сръбска звезда – победителят от конкурса „Звездите на Гранд“ - Амар Гиле идва у нас специално за традиционния фестивал SofiaMezi, който стартира утре в София. За първи път на мащабното събитие ще има и огромен лунапарк, какъвто досега не е правен в столицата – с огромни екстремни атракциони.

Специално за фестивала в Студентски парк пред УНСС големи концерти ще изнесат роклегендите Кирил Маричков и Валди Тотев от „Щурците“, както и Криско, Борис Солтарийски и Весна Змиянац. Във вечерните концерти ще се включат също така и Монти от „Айс Крийм“, „Виво Монтана“, Андреас и Люси.

През петте дни всички събития са с вход свободен, като още в 10 часа сутринта на 20-ти септември ще бъде отворено за всички гости, за които своите умения ще демонстрират най-добрите балкански грил майстори от България, Сърбия, Турция, Македония и Румъния. Всички барбекюта и специалитети, ще бъдат в комбинация с много богата програма.

Освен специална сцена за балканските концерти и фолклор, ще има и ефектна dj-сцена в модерен ърбан стил, от която ще звучи комерсиална, рап и ар енд би музика. За посетителите са предвидени и много награди, спортни демонстрации на бойни изкуства, както и уроци по народни танци и традиционни български занаяти.

На основната сцена пътуващо читалище „Бащино огнище“ и неговия създател – Ивайло Шопски ще предложат и много патриотични игри със сцени от родната история. Фестивалът ще съчетае традициите и битовото, с модерното и най-актуалното в момента.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама