Къде няма да има вода в София

07:05, 19 сеп 18 25 511 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 19 септември 2018 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение в кв. „Манастирски ливади“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Васил Стефанов“, комплекс „Елизиум“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес ул. „Васил Стефанов“.

На 19 септември 2018 г. (сряда), във връзка с реконсрукция на уличен водопровод на ул. „Половраг“, с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Половраг“ между ул. „Блазна“ и ул. „Васил Левски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Половраг“ на кръстовището с ул. „Васил Левски“.

На 19 септември 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на хидрофорна уредба в жк. „Разсадника-Коньовица“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в бл. 81 и бл. 82.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес пред бл. 82.

На 19 септември 2018 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Козлодуй“, жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Козлодуй" от ул."Софроний Врачански" до ул. "Странджа" и ул. "Антим I" от бул. "Сливница" до ул. "Козлодуй".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Козлодуй" на кръстовището с ул."Софроний Врачански“.

На 19 септември 2018 г. (сряда), във връзка с прекъсване на уличен водопровод на ул. „Инж.Георги Белов“, кв. „Горубляне“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на жк. „Експериментален“, ул. „Инж. Георги Белов“ хлебозавод „Елиаз“, „Флорина“, „Сомат“, „Загорка“, от бл. 38 до бл. 45 включително, ул. „Самоковско шосе“ , ул. „Стадион“ №2 от бл. 1 до бл. 35 включително и ул. „Цветна градина“ № 1, №3, №5.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 27 и бл. 45.

На 19 септември 2018 г. (сряда), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Брегалица“, кв. „Суходол“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между ул. „Стоичко Станиславов“ , ул. „Брегалница“, ул. „Щит“ , ул. „Околовръстен път“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Брегалница“ на ъгъла с ул. „Щит“.

На 19 септември 2018 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Антим I“, жк. „Зона Б-5-3“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Пиротска“ от ул. „Антим I“ до ул. „Странджа“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Антим I“ на кръстовището с ул. „Пиротска“.

На 19 септември 2018 г. (сряда), във връзка със строително-монтажни работи на бул. „Сименовско шосе“, кв. „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Симеоновско шосе“ от бул.“Г. М. Димитров“ до ул.“Асен Разцветников“, ул „Тодор Кожухаров“, ул „Лея Иванова“, ул. 455, ул. „Димитър Шишманов“, ул „Професор Васил Стоин“ и посолство на Сирия.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Симеоновско шосе“ на кръстовището с ул. „Димитър Шишманов“.

На 19 септември 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Шарл Шампо“, кв. „Манастирски ливади“, се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Шарл Шампо“ от ул. „Костенски водопад“ до ул. „Акад. Георги Наджаков“
„ул. „Акад. Георги Наджаков“ и ул. „409-та“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Акад. Георги Наджаков“ на ъгъла с ул. „409-та“.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама