25-годишен е в кома, след като дърво падна върху главата му

12:15, 29 окт 18 25 1383 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

25-годишен мъж от смолянското село Горна Арда е в кома, след като дърво се стовари върху главата му. Инцидентът става в петък около 13:00 часа, когато пострадалият е бил в землището на село Киселчово, община Смолян, където добивал дърва.

По време на работата един бор се изкоренил, паднал и го ударил в областта на главата. Мъжът е получил тежки травми и веднага била потърсена помощ от спешните медици в Смолян. Транспортиран е бил в МБАЛ "д-р Братан Шукеров"-Смолян, а след това в УМБАЛ "Св. Георги"-Пловдив, където е настанен за лечение.

От лечебното заведение в Пловдив уточниха, че състоянието на пострадалия е много тежко. Той е със сериозна черепно-мозъчна травма, в кома, като има и множество други наранявания. В момента е настанен за лечение в Клиниката по анестезиология и интензивно лечение, където се борят за живота му.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при ОДМВР и РУ-Смолян. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. Причините за инцидента са в процес на изясняване.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама