Детски комплекс – Сливен организира „Ден на отворени врати“

10:10, 31 май 23 / Регионални новини 25 1557 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Център за подкрепа за личностно развитие - Общински детски комплекс - Сливен организира „Ден на отворените врати“. Инициативата ще се проведе на 1 юни и е по случай Деня на детето, съобщи директорът на Комплекса Христо Котов. От 17 до 18,30 часа Центърът ще бъде отворен за свободно посещение. В рамките на проявата децата и младежите на възраст от 6 до 18 г., и техните родители ще могат да се запознаят с работата на предлаганите клубове и школи и с техните ръководители. Директорът на ОДК Христо Котов обясни, че през настоящата година, заниманията се п

ровеждат в над 60 групи в областта на науката, технологиите, изкуствата и спорта.

„Групите и съставите са съобразени с желанията, интересите и свободното време на децата и учениците и се ръководят от доказали се педагози. Извънкласните занимания са в свободното време на учениците. Обучението в Детски комплекс - Сливен е безплатно и дава възможност на децата за личностна изява, да развиват творческия си потенциал, да надграждат своите умения и знания, както и да участват в различни форуми. Всички са добре дошли на 1 юни, за да се запознаят с дейността и преподавателите ни“, каза Христо Котов.

През тази учебна година Общински детски комплекс – Сливен провежда занимания по „Информационни технологии и компютърно моделиране“, „Компютърни и интернет технологии“, математика, изящни и приложни изкуства, спорт. Част от Детския комплекс са Класически хор "Дружна песен", Хор за народни песни, Детски юношески фолклорен ансамбъл "Тракийче" и Модерен балет "Грация".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама