Изцяло обновена е спортната площадка в квартал „Речица“ в Сливен

13:10, 03 ное 21 25 1301 Шрифт:
Редактор: Галя Бениету

Община Сливен продължава дейностите по обновяване на спортни и детски площадки в различни части на града, информираха от общинското предприятие по озеленяване. От там съобщиха, че е приключило обновяването на поредната спортна площадка. Тя се намира в района на кв. „Речица“. Старата настилка на съоръжението е изцяло подновена, оградните пана са възстановени, укрепени и с нова мрежа са вратичките на футболното игрище. Районът около площадката е почистен и облагороден.

През месец юни тази година бяха обновени и детските площадки в квартал „Речица“. От общинското предприятие обърнаха внимание на това, че част от компрометираните елементи на съоръженията, които се подменят, са умишлено повредени и представляват опасност за посетителите. Те използваха случая и за пореден път апелират гражданите, да бъдат внимателни, да пазят и да не рушат съоръженията, защото те се поддържат и изграждат с част от средствата на всеки данъкоплатец.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама