Есенен футболен турнир стартира в Сливен

17:05, 04 окт 18 25 935 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Есенен футболен турнир ще се проведе за пети път. В него ще се включат 12 отбора от училища в населени места от община Сливен.

Организатори са Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и Община Сливен.

Турнирът се състои от три кръга, които ще се проведат в дните от 5 до 7 октомври.

В първия кръг домакин ще бъде ОУ „Христо Ботев”, с. Самуилово. В него ще участват ученици от ОУ„Христо Смирненски”, гр. Кермен, ОУ „Черноризец Храбър”, с. Крушаре, ОУ „Св.Св. Кирил и Методий”, с. Камен.

Вторият кръг ще бъде на 6 октомври от 10 часа. Домакин ще е ОУ „Др. Петър Берон”, с. Жельо войвода.

В него ще премерят сили ученици от ОУ „Паисий Хилендарски”, с. Тополчане, ОУ „Климент Охридски”, с. Блатец и ОУ „Найден Геров”, с. Гавраилово.

Третият кръг ще стартира на 7 октомври от 10 часа. Домакин ще бъде ОУ „Св.Св. Кирил и Методий”, кв. Речица.

Участници в него ще бъдат възпитаници от ОУ „Хаджи Димитър”, с. Селиминово, ОУ „Братя Миладинови”, с. Злати войвода и ОУ „Паисий Хилендарски”, с. Сотиря.

Двубоите ще се проведат на спортните площадки в населените места. Жребият за поредността на срещите ще се тегли непосредствено преди самия турнир. Отборите се състоят от шест играчи.

На финал ще продължат отборите, класирали се на първите места от трите кръга и отборът с най-добър показател, който не се е класирал на финал. Домакинът на финала ще бъде определен след подреждане на отборите, класирали се на него. Финалът ще се проведе в рамките на месец октомври

За класиралите се на първите места е осигурен награден фонд.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама