АСК "София" обра наградите на шампионата по автокрос край Силистра

14:21, 06 юли 20 25 2051 Шрифт:
Редактор:

В двата почивни дни се проведе Вторият национален шампионат по автокрос с участието на 26 автомобила, които се състезаваха в квалификация - дивизия бъги и супер бъги. С успех финишираха 20 автомобила, които определиха и крайното класиране.

Състезанието край Силистра завърши в присъствието на много фенове на спорта, не липсваха кризисни моменти, напрежение на пистата и майсторството на пилотите, съобщава от общината.

На върха в отборното класиране достойно застана отборът на АСК "София" - град София, на второ място е АСК "Тони старт"- гр. Силистра , а трети в крайното класиране са пилотите на АСК"Яворов" - гр. Чирпан.

В категорията супер бъги първи, с най- висок брой точки, е Огнян Атанасов от АСК "София", втори Петко Илиев от АСК"Яворов" , а трети е Григорий Стефанов от АСК "София".

В дивизия бъги на първото място, с най-голям брой точки, е Димитър Калев от АСК "Тони старт", втори е Бойко Янков от АСК "Яворов", а трети е Галин Георгиев от АСК "Тони старт".

Община Силистра и тази година осигури наградите на пилотите - купи, грамоти за участие и терен за състезанието. Състезанието донесе много емоции на феновете и завърши без инциденти на пистата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама