Четирима са с опасност за живота след катастрофа в Шумен

19:56, 09 дек 19 25 3053 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Четирима души са с опасност за живота при катастрофа в Шумен, съобщават от пресцентъра на ОДМВР, предаде Нова телевизия.

Сигнал за пътния инцидент на бул."Ришки проход" в града, близо до кръстовището с улица "Тракийска", е подаден в 16.30 часа. Към мястото на инцидента веднага са насочени екипи на полицията, пожарната и спешна помощ.

Установено е било, че водач на товарен автомобил "Ситроен Пикасо", с шуменска регистрация, който се движил в посока към Шумен, е навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно в лека кола "Опел Агила", с търговищка регистрация.

В опела, заедно с водача й, са пътували 36-годишна жена, две момчета на седем и осем години, като и мъж и жена на 62 и 60 години. Всички те са откарани в болницата в областния град.

Към момента е установено, че жената, с постоянен адрес в село Чернооково, е с фрактура на таз и прешлен, осемгодишното момче е с черепно-мозъчна травма, а седемгодишното - с фрактура на ляво бедро и течност в корема. Тримата са с опасност за живота, както и водачът на ситроена - 23-годишен шуменец. Той е и с контузия на бял дроб.

В болничното заведение в Шумен все още изследват и по-възрастните мъж и жена от катастрофата.

Водачите да преминават с повишено внимание през участъка, където движението е затруднено и се регулира от екипи на "Пътна полиция", призовават от ОДМВР-Шумен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама