Организират Коледен бал с танци в Шумен

17:30, 17 дек 18 25 1253 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров” кани шуменци на 19 декември на Коледен бал с танци. Предвидени са и забавления с квартет „Унисон”, танцов клуб „Енканто”, Детски танцов ансамбъл „Веселяче” и други, както и с много изненади.

Гостите на бала ще могат да се включат и в конкурс „Мисис и Мистър бал” за най-атрактивна и добре танцуваща двойка. Началният час на празника е 17.00 ч.

Музикантите от Симфониета-Шумен ще заредят жителите и гостите на града с празнично настроение в два концерта.

На 19 декември, сряда ангелските гласове на хор „Бодра песен“ с диригент Деница Узунова ще зарадват публиката с любими коледни и новогодишни песни от български и чужди композитори. Аранжиментите на тези песни са дело на Левон Манукян, който ще бъде и диригент на концерта.

Другата изненада, която са подготвили шуменските симфоници е Празничен концерт на 21 декември, петък. Пианистът Фидоси Керчев, студент в Консерваторията в Брюксел ще омае публиката с красивия клавирен концерт от Робърт Шуман.

Входът за този концерт ще е свободен, но с пропуски, които желаещите следва да заявят на телефони: 0899817808 и 0879321033.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама