Мазилка от блок пада върху минувачи в Кубрат

17:30, 27 сеп 18 25 1364 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За падащи парчета мазилка и детайли от балконите на блок „Камчия“ съобщиха жители на Кубрат. Спoред наемателите и работещите в магазините под сградата, това продължава месеци наред и застрашава живота на преминаващите пo улица „Цар Oсвoбoдител“. Сигнал към Общината е подаден през август, тогава служители на местната администрация са поставили обезопасителни ленти. Според хората обаче предприетите мерки не са достатъчни.

"Идваме всеки ден с опасност за живота си на работа, тъй като не знаем кога ще падне отгоре и дали ще ни уцели. Ние се събрахме тук с другите колеги от магазините. Не сме тръгнали да обвиняваме никого - нито институции, нито кмет. Просто искаме да решат проблема, за да няма пострадали", каза един от насъбралите се хора. "Тук става въпрос за частни имоти и всеки трябва да вземе необходимите мерки", посочи друг. Трети призова всички заедно да си помогнат да се разреши проблемът. 

Хората настояват местната администрация да направи предписание на етажната собственост и сградата да бъде ремонтирана, съобщи БНР.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама