Променят движението в Разград заради футболен мач

12:50, 09 авг 18 / Общество 25 702 Topnovini
1

Въвежда се времена организация на движението във връзка с футболната среща между ПФК „Лудогорец” и ФК „Зрински”, която ще се проведе от 20.00 часа на стадион „Лудогорец арена”. Това съобщиха от ОДМВР - Разград.

От 17.30 часа няма да бъдат допускани автомобили по улиците „Васил Левски“ (от кръстовището с бул. „Княз Борис“ до ул.„Гаврил Кръстевич“), „Ветеринарна”, „Мраморно море” и „Северен булевард”.

Временната забрана за движение на МПС по улица „Ветеринарна” няма да важи за живущите на улица „Северен булевард”.

От ОДМВР - Разград припомнят, че категорично се забранява внасянето на на стадиона на спрейове със защитен газ, с разяждащи или оцветяващи вещества, пиротехнически средства, източници на открит огън, леснозапалими течности или други пожароопасни материали.

На стадиона не се допускат лица, носещи хладно или огнестрелно оръжие, чадъри или други остри предмети, създаващи предпоставки за нараняване. Няма да се допускат лица във видимо нетрезво състояние или такива, употребили упойващи вещества. Няма да се допуска внасянето на флакони с парфюми, дезодоранти и други течности с пулверизатор. На стадиона няма да бъдат допускани посетители с бутилки.

От страна на клуба е осигурен кетъринг и гражданите ще имат възможност да си закупят безалкохолни напитки и вода. Няма да се допускат малолетни лица без родители или придружители, които нямат декларация за упълномощаване съгласно чл.8, ал.7 от Закона за закрила на детето Всички лица, влизащи на стадиона ще бъдат проверявани за документи за самоличност, като такива без лични карти няма да бъдат допускани. Ще се извършва проверка на всички лица, влизащи на стадиона, с цел да не се допуска внасянето на забранени предмети..

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани