Полицията задържа шофьор, врязал се в магазин в Пловдив

11:15, 26 дек 21 25 2188 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Кола се вряза с висока скорост в магазин и сервиз за автомобили на булевард „Александър Стамболийски“ в Пловдив в събота през нощта. След часове издирване, МВР задържа 23-годишен мъж за катастрофата, който бе избягал от местопроизшествието.

„След активно издирване от служители на 01 РУ и сектор Пътна полиция тази сутрин той е задържан за срок до 24 часа“, съобщиха от МВР. 

Според автомобилът се е движел с над 100 км/час преди да катастрофира. Колата е смачкана до неузнаваемост. По неизяснени обстоятелства шофьорът губи контрол над автомобила, качва се на тротоара, удря металната ограда, автомобилът се завърта, помита метална врата и се блъска в бетонна стена. При удара са компрометирани тръби от битовия газопровод на града. Към момента няма теч на газ. Очевидци твърдят, че по чудо не е станал взрив. На местопроизшествието липсва и спирачен път.

След каскадата шофьорът е избягал с помощта на момиче, което минути след инцидента пристига на място с друг автомобил. Според управителя на шоурума, избягалият шофьор е залитал и се е държал неадекватно, предаде Нова телевизия. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама