Спецакция в Пловдив, 30 души са задържани

12:40, 17 юни 20 25 2465 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Спецакция в Пловдив. 30 души са задържани, без да се броят запалянковците, съобщи главният прокурор Иван Гешев. 

Операцията тече на територията на Асеновград, Хисаря и в три близки махали. Заловените са за различни престъпления като притежание и трафик на наркотици, акцизни стоки и кражби. 

На задържаните вече текат делата, има и една осъдителна присъда. 

На място пристигна и главният прокурор Иван Гешев, който коментира спецакцията. Той увери, че има намерение да направи всичко възможно, независимо от социалния статус и етническия произход на извършилия престъпление, законът да бъде изпълнен.

„Целта на прокуратурата е към края на годината да има в различни нива на битовата престъпност различни намаления. Сигурни сме, че сме към правилния път и ще достигнем тази цел. Това, което е недопустимо, независимо от повода и извършителя на престъпление, в центъра на втория най-голям град в страната група от хора да нападат, въоръжени с крака от маси. Недопустимо е да се бият хора. В последния случай е нападнат следовател с 23-годишна служба. Недопустимо е хора, които твърдят, че са фенове на спорта, да си устройват масови сбивания, това да се снима и да е повод за гордост”, заяви главният прокурор.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама