Задържаха наркодилъра Рашко - Гардияна в „Столипиново“

20:53, 18 апр 20 25 3299 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Задържаха наркодилъра Рашко - Гардияна в „Столипиново“ в Пловдив, съобщи bTV. В дома му са открити 23 дози "бонзай" и неразфасовано количество от дизайнерската дрога.

Съпругът на Жени Калканджиева се сби със съсед

В хода на проверка по линия наркоразпространение на територията на "Столипиново", служители на Шесто РУ са претърсили жилището на 53-годишния Рашко Топалов, който е стар познайник на полицията с множество криминални прояви за разпространение на наркотични вещества.

От дома на дилъра и 50-годишната му съпруга Анка на улица „Батак“ служители на криминална полиция от районното управление са иззели и неразфасован пакет от дизайнерската дрога, който е трябвало да бъде разпределен на дози, за да бъде продаден на улицата. В дома на семейството са открити и иззети пари и мобилни телефони. На улицата доза от синтетичната дрога, която прави консуматорите почти мигновено зависими, се търгува около 3 лв. Пристрастяването към наркотика от групата на синтетичните канабиноиди предизвиква агресия, гърч, дори смърт.

Сметището над Дупница отново гори

Пласьорът е задържан в полицейския арест. Започнато е бързо производство за престъпление по чл. 354 а от НК. Работа по документиране на престъпната дейност, свързана с намерените наркотични вещества, продължава под наблюдение на прокуратурата.

 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама