За първи път: Нощни ремонти в Пловдив по искане на кмета

17:40, 13 дек 19 / Общество 25 1409 Topnovini
1

За първи път в Пловдив ще се извърши пътен ремонт през нощта. Това става по настояване на кмета на Пловдив Здравко Димитров.

Идеята му е да се прилагат високи стандарти на работа, както е в развитите западноевропейски държави, съобщават от общината.  

КАТ-Пловдив е с нов шеф

Преасфалтирането на двете кръстовища на бул. „Никола Вапцаров“ – с бул. „Македония“ и ул. „Димитър Талев“, от 22:30 до 06:00 ч. в периода от 16 до 18 декември, ще е тест дали идеята може да се реализира успешно.

„Имаме големи цели не само да подобрим уличната инфраструктура, но и  да променим методите и качеството на работа. Решени сме да действаме като в най-напредналите страни, съобразявайки се основно със спокойствието на гражданите и облекчаването на трафика“, коментира кметът Здравко Димитров. 

Кметът на Кричим сигнализира прокуратурата за замърсяване на река Въча

От ОП „Организация и контрол на транспорта“ напомниха, че движението на двете кръстовища на булевард „Никола Вапцаров“ ще се спира поетапно и призовават водачите на моторни превозни средства да спазват временната организация на движение.

Шофьорите на автобусите по линии № 1, 17, 24, 27, 36 и 116, преминаващи  по този участък от булеварда след 22:30 часа, са предупредени да карат бавно и внимателно.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Ключови думи
Най-нови Най-четени Най-коментирани