Дани Каназирева: Няма да щадя усилия за Пловдив и региона

13:35, 06 ное 19 / Политика 25 2075 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Няма да щадя усилия за Пловдив и региона. Това посочи в позиция до медиите Дани Каназирева, която бе назначена за областен управител, след като на местния вот в града остана трета. 

Доскоро Пловдив бе изправен пред две опасности - да продължи по досегашния модел или да се върне към носталгичния популизъм. Днес и двете опасности изглеждат преодолени. Новият кмет Здравко Димитров по категоричен начин даде заявка за различно и диалогично управление. Предстои съветниците от “Съюз за Пловдив” да проведем среща с него и да обсъдим кои от нашите предложения да станат част от програмата за управление на града ни, коментира Каназирева.

Дани Каназирева е новият областен управител на Пловдив

Тя обяснява, че след като е получила предложение да заеме поста на областен управител на Пловдивска област е имала малко време за размисъл, което е използвала за обсъждания с моите колеги от “Съюз за Пловдив”.

"Бях изправена пред конкретен избор - или да продължа да критикувам, без да имам възможност реално да решавам; или да дам всичко от себе си за развитието на Пловдив и региона. Реших да опитам да дам всичко от себе си, защото е крайно време да задвижим отлагани отдавна проекти и да направим така, че Пловдив и регионът да догонят София. Това може да стане в диалог с правителството и общините от областта, чрез подобряване на  инфраструктурата и въвеждане на ясни правила за работа на всички нива на управлението", посочва тя.  

Каназирева отбелязва, че е готова съм да даде енергията си за конкретни проекти. В правомощията на областния управител е и да следи за законността на актовете на кметовете и общинските съвети. Няма да щадя усилия за Пловдив и региона, допълва тя.

Няма да се променя и очаквайте от мен същото високо темпо на работа, почтенност, уважение и същата непримиримост с несправедливостта, завъшрва Дани Каназирева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама