Трима са задържани при спецакция срещу наркоразпространението в Пловдив

12:15, 20 авг 19 25 2042 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

При процесуално-следствените действия под наблюдение на Окръжна прокуратура – Пловдив са иззети близо 260 г хероин, кокаин, електронна везна и мобилни телефони, съобщиха от МВР.

Специализирана полицейска операция за противодействие на разпространението и употребата на наркотици бе проведена вчера от служители на отдел “Криминална полиция” и сектор “Специализирани полицейски сили” в Пловдив.  Процесуално-следствените действия са осъществени на територията на квартал “Столипиново”, под наблюдение на Окръжна прокуратура – Пловдив.

Откриха склад с автомати и 100 килограма дрога в София

В хода на акцията в момент на сделка между наркоразпространители са заловени 37-годишната обитателка на жилището и двама мъже на 24 и 48 години. От тях разследващите са иззели общо 257,6 г хероин, кокаин и електронна везна със следи от същия наркотик, мобилни телефони.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 354а, ал.1 от НК, което се наблюдава от Окръжна прокуратура - Пловдив.

Оставиха в ареста петима от задържаните за разпространение на фалшиво евро

Тримата са били задържани за срок до 24 часа по Закона за МВР. Впоследствие са им повдигнати обвинения и с постановление на наблюдаващия прокурор, мярката им за задържане е удължена до 72 часа.

Криминалисти продължават работата по документиране на престъпната дейност на извършителите под ръководството на Окръжна прокуратура - Пловдив.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама