ВМРО издигна Славчо Атанасов за кмет на Пловдив

10:38, 23 юли 19 / Политика 25 1059 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

ВМРО-БНД издига кандидатурата на Славчо Атанасов за кмет на Пловдив и ще търси подкрепата й в патриотичния блок. Това обяви на пресконференция в Пловдив Александър Сиди, предава "24 часа".

Иван Тотев: Няма да се кандидатирам отново за кмет

Той добави, че Атанасов ще има една седмица срок, за да отговори дали приема номинацията и програмата за управление на ВМРО. Основните приоритети в нея са изграждане на нови детски ясли и градини, площадки за игра във всички райони на града, нов парк от 63 декара, близо до Коматево, благоустройство на вътрешно кварталните улички.

Другите проекти, които трябва да бъдат осъществени в Пловдив, според ВМРО, са "ул. Модър-ул. Царевец", пробивът под Водната палата, нов мост над река Марица.

"След управлението на Славчо Атанасов Пловдив направи добри стъпки, не може да отчетем, че имаше и грешки", добави Алескандър Сиди. Според него настоящият кмет на града Иван Тотев е реалист, затова се е отказал да участва в местните избори през октомври. "Ако Славчо Атанасов не се съгласи да приеме номинацията на ВМРО и нашата програма за управление, ще търсим други варианти", добави Сиди. По думите му войводите нямали проблем да седнат да работят с ГЕРБ, тъй като те са техни коалиционни партньори и може да разговарят с всички политически партии под тепетата, с изключение на ДПС.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама