Остават броени часове до концерта на Том Джоунс в Пловдив

18:00, 23 юни 19 / Любопитно 25 1721 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Легендарният британски изпълнител Том Джоунс пристига в България в понеделник за една вълнуваща среща с феновете в Пловдив.

Сър Том Джоунс е жива легенда, един от малкото музиканти, с дългогодишна кариера, която активно и успешно продължава и до днес. Невероятните му изпълнения преминават всички граници на музикални стилове и периоди, и вълнуват редица поколения. За уникалния си концерт в Античния театър, сър Том Джоунс пристига с екип от над 30 човека, които да се погрижат за страхотния звук и атмосфера по време на концерта. Вратите ще отворят в 19:30 часа, а Том Джоунс ще излезе на сцената около 21 часа.

Концертът на британската легенда Tom Jones ще се проведе в Зала С.И.²Л.А. в Пловдив, съобщават организаторите. "За съжаление, на 24 юни в Пловдив, прогнозата е за много лоши атмосферни условия. В ранния следобед и вечерта се очакват проливни валежи – около 20 литра на квадратен метър, с голяма вероятност за гръмотевични бури", пише в официално съобщение на страницата на Sofia Music Enterprises. 

Организаторите обясняват, че капацитетът на залата отговаря точно на този на Античния театър – 3 000 седящи места. Схемата на секторите и разпределението по ценови категории са идентични с първоначалната локация. Всички закупени билети ще важат без презаверка.

За да имат възможност всички зрители да се придвижат своевременно до зала С.И.²Л.А., концертът ще започне малко по-късно – около 21 часа. Няма да има подгряващи изпълнители.

Все още ограничено количество билети от първите две ценови категории могат да бъдат закупени от касата на Зала С.И.²Л.А и мрежата на Ивентим.

Искаме да напомним, че деца до 18 години, със закупен билет за концерта, ще бъдат допуснати единствено след представяне на попълнена декларация за придружител, която може да намерите в сайта на Eventim – www.eventim.bg или на място.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама