Ивана, Тита и Неда Украден ще са гвоздеят на “Пловдив Мези”

16:10, 05 юни 19 25 1266 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Европейската столица на културата Пловдив е следващият домакин на фестивала на балканската скара и хубавата музика - “Мези”.

На една сцена от 5-ти до 9-ти юни ще пеят музикалните звезди Неда Украден, Ивана, Стенли и Тита. С комедийни скечове пък ще ни забавлява Красимир Радков.

Още първия ден на фестивала музикален тон ще даде сръбската изпълнителка Неда Украден, която много пъти е споделяла, че Пловдив е сред любимите й градове и с радост пее на това място, когато я поканят. Изявата й ще бъде подгрявана от колегите й от Rebus bend.

На 6-ти юни сцената на “Пловдив Мези” ще завладее поп лолитката ни Тита, а освен нея с порция хитове ще нажежат страстите дует Енчев и Мариета.

По пантофи ще пристигне Ивана, която както е известно живее в града под тепетата. В деня на изявата й - 7-ми юни, с фолклорна програма ще зарадва публиката и Ивелина Колева. Рок адреналинът е запазен за феновете на 8-ми юни, когато сцената е за Стенли и Фънки, както и музикантите от Хоризонт.

В последния ден от “Пловдив Мези”, освен музика ще има и много смях със скечовете на Краси Радков. Музикалното оформление ще е поверено на Виво Монтана.

Извън музикалните събития, в обедните часове ежедневно ще се провежда детска анимация. След 18 часа пък ще има игри с награди като “Час по родолюбие” и турнири по белот и табла. Сред атракциите тогава ще бъде и състезание по надяждане с кебапчета.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама