Съпругата на пребития командос: Удрян е брутално, за да не стане повече

09:30, 09 яну 19 25 1722 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Съпругът ми е удрян брутално само в главата с цел да не стане повече”, каза съпругата на брутално пребития във Войводиново командос от специалните сили, 33-годишния Валентин Димов. В сряда той ще бъде опериран в пловдивска болница и близките му се надяват скоро да се възстанови напълно.

Жената на пострадалия обясни, че свадата между Валентин и двама мъже от ромската махала възникнала на път в селото. Военният се прибирал към дома си на Йордановден, след като скачал за кръста в един от близките водоеми.

„По някакъв начин са го предизвикали, бил е напсуван, слязъл е от колата и оттам нататък нещата са излезли извън контрол. Той е изключително скромен и е притеснен от целия шум, който се вдигна”, каза още Атанаска. И допълни, че семейството й не познава лично нападателите и не е влизало в никакви конфликти с когото и да било от селото.

„Имаме две прекрасни момиченца по-голямото дете знае част от истината – че баща й е ударен в главата и е в болница, а по-малко дете не разбира все още”, обясни Атанаска Димова.

„Не е очаквал ситуацията да се развие по този начин, не е очаквал да бъде нападнат. Почти всеки ден сме свидетели на такива инциденти, но такава жестокост и бруталност за първи път виждам, без сериозен повод, просто от едно спречкване”, сподели и бащата на Валентин Димов.

Той допълни, че според разкази на свидетели, биейки Валентин, двамата нападатели казвали: „Няма да го оставим, ще го довършим”.

Според майката на пострадалия военен, той има добра подготовка, но не е искал да се бие с младежите, искал е да им направи забележка и не е очаквал, че ще се стигне до бой.

По случая вече са задържани двама мъже. Те са в ареста за 72 часа по обвинение за нанасяне на средна телесна повреда по хулигански подбуди.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама