20 дни до голямата награда от 50 000 лв. в лотарията с касови бележки

19:40, 16 ное 18 / Общество Сподели в: 25 442 Topnovini Автор: Topnovini
1

Над 28 милиона касови бележки са регистрирани до този момент за участие в надпреварата за 50 000 лв., голямата награда във втория сезон на Лотарията с касови бележки на НАП. Фискалните бонове, записани в играта до сега, са на обща стойност 388 млн. лв., а средно един участник регистрира по около 370 касови бележки. 

Валентина Гезова-Георгиева стана поредният късметлия в Лотарията с касови бележки на НАП от Пловдив. Тя спечели 40-инчов смарт LED телевизор срещу касова бележка на стойност 10,80 лв. Късметлийката редовно регистрира и бележките си от плащанията с банкова карта. За голямата награда във втория сезон на Лотарията от 50 000 лв. госпожа Фезова-Георгиева е регистрирала над 2 000 бележки, от които над 500 са от ПОС терминал.

Пловдивчани са сред най-активните потребители в Лотарията, като до този момент са регистрирали 2,3 млн. касови бележки за участие в надпреварата. Фискалните бонове, записани в играта до сега, са на обща стойност 35,4 млн. лв., а средно всеки от тях е регистрирал по около 340 касови бележки. Тегленето на голямата награда ще бъде на 10 декември, малко преди 9,00 ч., на живо в ефира на bTV.

Лотарията с касови бележки доби популярност и в социалната мрежа Facebook. Над една четвърт от феновете на Лотарията в социалната мрежа са от столицата, а 75% - са жени.

Следващата седмична награда ще бъде изтеглена на 19-ти ноември. Късметлията ще получи чисто нов лаптоп.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през предходния сезон, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

 

Сподели в:

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани