20 дни до голямата награда от 50 000 лв. в лотарията с касови бележки

19:40, 16 ное 18 25 1329 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Над 28 милиона касови бележки са регистрирани до този момент за участие в надпреварата за 50 000 лв., голямата награда във втория сезон на Лотарията с касови бележки на НАП. Фискалните бонове, записани в играта до сега, са на обща стойност 388 млн. лв., а средно един участник регистрира по около 370 касови бележки. 

Валентина Гезова-Георгиева стана поредният късметлия в Лотарията с касови бележки на НАП от Пловдив. Тя спечели 40-инчов смарт LED телевизор срещу касова бележка на стойност 10,80 лв. Късметлийката редовно регистрира и бележките си от плащанията с банкова карта. За голямата награда във втория сезон на Лотарията от 50 000 лв. госпожа Фезова-Георгиева е регистрирала над 2 000 бележки, от които над 500 са от ПОС терминал.

Пловдивчани са сред най-активните потребители в Лотарията, като до този момент са регистрирали 2,3 млн. касови бележки за участие в надпреварата. Фискалните бонове, записани в играта до сега, са на обща стойност 35,4 млн. лв., а средно всеки от тях е регистрирал по около 340 касови бележки. Тегленето на голямата награда ще бъде на 10 декември, малко преди 9,00 ч., на живо в ефира на bTV.

Лотарията с касови бележки доби популярност и в социалната мрежа Facebook. Над една четвърт от феновете на Лотарията в социалната мрежа са от столицата, а 75% - са жени.

Следващата седмична награда ще бъде изтеглена на 19-ти ноември. Късметлията ще получи чисто нов лаптоп.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през предходния сезон, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама