Електрохолд с приемна за клиенти в Белене

11:42, 25 май 22 25 1775 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

На 31 май (вторник) „Електрохолд Продажби“ АД и „Електроразпределителни мрежи Запад“ АД, със съдействието на Община Белене, организират приемна за битови и бизнес клиенти.

Приемната ще се проведе от 10:00 ч. до 15:00 ч. в ритуалната зала на I етаж в сградата на Община Белене на ул. „България“ № 35.

ЕРМ Запад получи награда за най-зелена компания 

Клиентите на търговското дружество и на мрежовия оператор ще могат да подават заявления за услуги, включително деклариране на показания, проверка на сметка и начини за плащане, както и да получат информация за предоставяните възможности за дистанционно обслужване. Ще могат да подновят или сключат нов договор за покупка на енергия по свободно договорени цени и др. 

Дружествата от групата Електрохолд в България продължават политиката си за организиране на изнесени офиси в отдалечени населени места за улеснение на своите клиенти, 

ЧЕЗ стана Електрохолд: какво е новото

Повече информация за дейността и услугите на двете дружества може да се получи на информационната линия 0700 10 010 и на сайта electrohold.bg. Клиентите на „Електрохолд Продажби“ АД могат да се свържат с дружеството и по имейл на [email protected] или във Фейсбук страницата на @electroholdsales. Потребителите на „Електроразпределителни мрежи Запад“ АД могат да пишат на електронен адрес [email protected],съобщиха от дружествата.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама