Община Плевен откри пункт за безплатна минерална вода

15:00, 12 авг 19 / Общество 25 893 Topnovini
1

Община Плевен откри пункт за безплатна минерална вода, оросяват се улиците и централната част на града, това съобщиха от пресцентъра на общината.

Инициативата е във връзка с продължаващите високи летни температури. Пунктът беше открит днес пред сградата на общината по разпореждане на кмета Георг Спартански и ще бъде на разположение на преминаващите граждани от 10.00 до 17.00 часа.

Горещо време в началото на семицата, към края - дъжд

Заради жегата почистващите фирми започват от днес оросяване с наличната техника. Ще се оросяват площадите „Възраждане” и „Стефан Стамболов” и участъкът от централната пешеходна зона между тях, Градската градина, трасетата на масовия градски обществен транспорт, улиците в жилищните квартали „Дружба” и „Сторгозия”.

Синоптик: Остава топло, но без екстремно високи температури

Започва и третото основно измиване на улиците в Плевен, което се извършва по график. Фирмите изпълнители са избрани съгласно подписани договори след проведена обществена поръчка с предмет „Поддържане на чистотата - миене, метене на улици, тротоари, площадни пространства, спирки на обществения транспорт, подлези и почистване на отводнителни оттоци в гр. Плевен”. 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани