АБВ издига Цветан Антов за кмет на Плевен

14:48, 12 авг 19 / Политика 25 2427 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кандидатът на ПП АБВ за кмет на Плевен е Цветан Антов, областен координатор на партията и досегашен общински съветник. Новината съобщи председателят на партията Румен Петков пред медиите в Плевен, съобщиха от партията.

Румен Петков мотивира избора с това, че досега, в качеството си на общински съветник от АБВ, Цветан Антов винаги е заемал ясни и принципни позиции. Петков посочи, че единствено Антов ясно е заявил ясната позиция за факта, че петима заместник-кметове на община Плевен са твърде много. Той добави, че единствено съветниците от АБВ, водени от Цветан Антов, се противопоставиха на увеличението на местните данъци и такси, освен това Антов е в основата на увеличаването на средствата за спорт в града през последния мандат.

Цветан излъчва достойнство, сила и характер“, изтъкна Румен Петков. Той допълни, че в момента се конфигурира листата на АБВ за общински съветници и Цветан Антов ще бъде неин логичен и силен водач.

„Крайно време е плевенчани да направят правилния избор на кмет, милеещ за града и общината”, каза кандидат-кметът Цветан Антов. Той заяви, че ще работи за привличане на средства за реализиране на важните за града спортни проекти – спортна зала и обновен стадион, използвайки всички средства.

Убеден съм, че ще структурираме силна листа за общински съветници и ще имаме добър резултат, категоричен е Румен Петков. Той коментира, че досегашните плевенски народни представители „мразят града” и „по манталитет са предатели”, защото досега пренебрежимо малко средства са влезли в региона по време на този мандат на ГЕРБ. „ГЕРБ мрази Плевен и трябва да си даваме сметка за това преди началото на местните избори”, изтъкна още Петков.

По-рано днес Румен Петков заедно с кандидата на АБВ за кмет на Никопол Любомир Мачев бяха гости на празничните събития по повод 960 години от споменаването на града като селище с името, означаващо град на победите. Събитията по повод годишнината започнаха днес, първото от тях е откриване на изложба от детски рисунки и макети.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама