Местят пазара за автомобили в Плевен

16:50, 30 авг 18 25 1056 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С 21 гласа „за“, 16 „въздържал се“ и нито едни против, Общинският съвет на Плевен прие предложението пазара за покупко-продажба на моторни превозни средства в Плевен да бъде преместен от района на зала „Балканстрой“ пред стадион „Плевен".

Решението беше прието след продължителен дебат в залата, по време на който се чуха редица мнения и предложения по въпроса, в това число и позиции за отлагане на точката с цел по-обстойно обсъждане на подходящите места в града. В крайна сметка местният парламент прие предложението, внесено от кмета на Общината Георг Спартански.

Стопанисването на пазара пред стадион „Плевен“ ще бъде възложено на общинската фирма „Тибор", гласи решението на Общинския съвет. За организацията на пазара ще е необходимо да се направи разчертаване на територията, да се обособят сектори с паркоместа, като търговците ще могат да продават стоката си от колите си/бусовете или да я разполагат пред тях. Ще бъдат обособени два входа/изхода откъм ул. „Цар Самуил", откъдето ще бъдат пропускани търговците.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама