Започва ремонт на участък между гара Владая и разклона за Горно Драгичево

07:30, 27 окт 18 25 1317 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

От 14 ч. на 27 октомври, започва ремонтът на още 900 метра от път I-1 София - Перник. Това е отсечката от гара Владая до разклона за Горно Драгичево (от км 281+100 до км 282). От четвъртък - 25 октомври, се ремонтират 600 м, в участъка от четирилентовото платно при местността Черния кос до входа на с. Владая (от км 278+556 до км 279+170). Общо по двата участъка ще се обновят 1,5 км от пътя.

В събота и неделя ще има по една лента във всяка посока на движение в участъка от гара Владая до разклона за Горно Драгичево. От понеделник - 29 октомври, до 1 ноември (четвъртък) трафикът ще се осъществява двупосочно в едно платно и ще се регулира със светофарна уредба.

По една лента за движение във всяка посока има в момента и в участъка от четирилентовото платно при местността Черния кос до входа на с. Владая.

От 21 ч. на 2 ноември до 5 ч. сутринта на 3 ноември и в двата участъка ще се работи през нощта и тогава ще бъде изцяло ограничено движението по път I-1 София - Перник. Трафикът ще бъде насочен по АМ „Люлин“.

Пътноподдържащото дружество е максимално мобилизирано да завърши ремонта колкото се може по-бързо, за да не се затруднява трафикът през Владая, уверяват от АПИ.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама