Кметът на дупнишкото село Крайници получи заплашителни писма

09:50, 23 сеп 19 25 2441 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кметицата на дупнишкото село Крайници е  получила заплашителни писма, а къщата ѝ е станала обект на вандализъм, съобщи bTV. Жената получава три заплашителни писма, които я призовават да се откаже от поста си и да даде път на по-младите. Първото писмо е било изпратено с букет цветя, а третото – с шепа пръст.  Една сутрин жената осъмва с боя, нахвърляна по цялата къща, включително и входната врата. Също така били изпотрошени саксии и дворни цветя.

Пред камерата Мариана Димитрова заяви, че няма подозрения кой може да е извършителят на деянията. Тя обясни, че се намира в добри отношения с всички кандидати за кмет на населеното място. Освен това няма спомен някой да е отправял призиви да се откаже от кметския пост, който заема вече трети мандат.

Съседи и роднини на кметицата също са в неведение кои са вандалите и признават, че са били шокирани от случилото се. Според местните нецивилизованата проява е част от предизборна кампания за местния вот.

По думите на жителите Димитрова си върши добре работата като кмет. От своя страна тя заяви, че случилото се няма да я откаже от това да се кандидатира за нов мандат.

От МВР обясниха, че се води дознание, а криминалисти работят усилено по случая. На този етап няма заподозрени и задържани.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама