Джамбазки и Контрера със сигнал до прокуратурата и МВР за проверка на клана "Гольовците"

16:22, 18 фев 19 / Политика 25 239 Topnovini
1

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки и общинският съветник и председател на групата "Патриоти за София" в Столичния общински съвет - Карлос Контрера, са подали сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров, министъра на вътрешните работи Младен Маринов и до председателя на КПКОНПИ Пламен Димитров с искане за образуване на проверка срещу клана "Гольовците". Причината е вчерашния побой в Кюстендил, при който един човек беше убит, а други - ранени. Това съобщиха от пресцентъра на ВМРО-БНД.

В сигнала се настоява незабавно да се вземе отношение към всички членове и родственици на фамилията, известна в Кюстендил като "Гольовците". Описано е богатото криминално минало на членове на този клан.

Джамбазки и Контрера обръщат внимание, че очевидно става дума за структура, организирана, йерархична, която от десетилетия се занимава с противообществена дейност, в т.ч. и извършване на тежки престъпления. Ето защо двамата призовават правоохранителните органи да се ангажират и да бъдат взети незабавни мерки за противодействие.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани