Задържаха мъж за побой на длъжностно лице

12:00, 13 дек 18 25 1779 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мъж на 59 години е бил задържан в Районното управление в Джебел вчера след свада и нанесени юмручни удари в областта на главата на длъжностно лице. Това съобщават от Регионалния пресцентър на МВР в Кърджали.

Инцидентът станал в кабинета на 58-годишния потърпевш, около 16 часа вчера. По първоначални данни, посещението на гражданина било свързано с изясняване на проблем със земеделски земи. Той е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

Работата продължава група "Охранителна полиция" по текстове на Наказателния кодекс.

Друг 44-годишен шуменец е задържан в полицейския арест заради обиди към служителки на Регионалната здравна инспекция, извършвали проверка в кафене. На мъжът е съставен и акт за дребно хулиганство за непристойни действия на обществено място.

Това е станало вчера около 11 часа по време на проверка на РЗИ в кафене до автогарата, в което проверяващите констатирали нарушения и съставили Акт на собственичката за установени административни нарушения (АУАН) . 

На място дошъл приятелят й, който отправил обиди и закани към двете служителки. Те подали сигнал чрез телефон 112 и към кафенето бил насочен полицейски екип. След изясняване на ситуацията мъжът бил задържан за срок до 24 часа в РУ- Шумен за грубо нарушаване на обществения ред. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама