Академия за предприемачи стартира в Кърджали

10:10, 28 сеп 18 25 2285 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Академия за местни предприемачи стартира в Кърджали и региона, съобщи БНР.

Инициативата е на една от най-големите световни компании за тютюневи изделия и е част от програмата "Забавно лято, спокойна есен". Академията и разходите около обучението са напълно безплатни. Целта на организаторите е да се подпомогнат местните общности в тютюнопроизводителните региони. У нас това са Благоевград, Кърджали, Силистра и Хасково.

Дейността и съпътстващите я активности са предназначени за предприемачи, производители, земеделци, търговци - без ограничение в икономическия сектор, а също и читалища, нестопански организации и училищни настоятелства с идея за стопанска дейност в полза на идеалните си цели.

Условието е да са в началото на своята идея за стартиране на местен бизнес и да го осъществят на територията на четирите области. Кандидатстването става с попълване на кратък формуляр директно на сайта на Център "Ринкър".

На 28 септември от 12 часа в Регионалната библиотека "Никола Й. Вапцаров" в Кърджали в зала "Изкуства" ще се проведе информационна среща с един от менторите на Академията. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама