12-годишен е с черепна травма след катастрофа край Кърджали

12:45, 23 авг 18 25 1519 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

12-годишен е бил транспортиран в пловдивска болница с черепна травма след катастрофа, станала на 22 август, в 16:15 часа на Главния път за ГКПП „Маказа“, в района на село Загорско. 5-годишната му сестра е със счупен крак.

Двете деца пътували в автомобил „Опел“, управляван от 29-годишната им майка, която предприела изпреварване и се блъснала челно в насрещно движещ се „Опел“. Дежурна оперативна група от РУ-Момчилград е извършила оглед на мястото на произшествието.

Екип на пожарната служба в Момчилград обезопасил катастрофиралите автомобили и почистил платното от разлято гориво. 58-годишна с лек автомобил „Нисан“ навлязла в платното за насрещно движение и ударила „Опел“ с 53-годишен водач в района на село Кърчовско на 22 август, около 9:00 часа.

Двамата шофьори бил транспортирани от екипи на спешните филиали във Фотиново и Кирково до Центъра за спешна помощ в Кърджали и настанени за лечение в хирургичното отделение на болницата. Екип на пожарния участък в село Бенковски обезопасил катастрофиралите коли. Съставен е акт.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама