Задържаха мъж за жестоко убийство в Димитровград

11:50, 28 юни 20 25 1830 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Мъж е задържан от полицията за умишлено убийство в Димитровград. Той е привлечен като обвиняем от Окръжна прокуратура - Хасково за това, че е умъртвил по особено мъчителен начин жена от града, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Пловдив.

На 26 юни (петък) , в полицията е постъпил сигнал за починала жена в приземен етаж на къща в гр. Димитровград. На място са пристигнали полицейски екипи и разследващи полицаи от РУ на МВР – Димитровград. При извършения оглед по трупа на пострадалата са били открити множество кръвонасядания в областта на крайниците и тялото, както и рана на глезена на левия крак.

Вечерта на 26 юни, двамата се скарали по повод битов спор, като мъжът нанесъл множество удари по тялото и крайниците на жената с твърд предмет. Когато жертвата изпаднала в безсъзнание, наемателят се обадил на тел. 112 и съобщил, че намерил хазяйката си в безпомощно състояние. Пристигналите на място полицаи установили, че той е нанесъл удари на жената с метален водопроводен разтегаем ключ. Задържаният бил тестван за употреба на алкохол, като уредът е отчел 1,5 промила.

Обвиняемият е задържан за срок от 72 часа с постановление на прокурор от Окръжна прокуратура – Хасково. Направил е самопризнания. Предстои Окръжна прокуратура – Хасково да внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража" спрямо него.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама