Разследването на отвличането в Димитровград продължава

15:00, 22 фев 20 25 3869 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Полицейска акция в Димитровград. Непълнолетно момиче е било отвлечено тази нощ. Сигналът е подаден от родителите на детето. Съмненията са, че извършителят е издирван за лихварство.

Отвличането е станало снощи около 20.30 часа. Родителите на детето обвиняват за него мъж, който е бил обявен за издирване след акцията срещу лихварството в квартал „Мариново” преди около година. Според хората от квартала това е ново начало на акциите на лихварите.

От пловдивската апелативна прокуратура съобщиха, че по случая е образувано досъдебно производство. Разпитан е свидетел. Мъжът е на около 25 години, а момичето на 15. Издърпал го е за ръката и го е принудил да тръгне с него. Момичето е успяло да избяга, докато говорил по телефона

Имаше девет месеца спокойствие в целия квартал. Хванаха малкия, взеха му телефона. Маскирани хващат сестра му, слагат й нож на врата я карат в гората. Отрязали й цялата пижама с ножа, гаврили са се с нея”, разказа пред Нова телевизия бащата на момичето Стефан Атанасов.

Хората от квартала казват, че лихварите постоянно настоявали да им се дават пари, независимо от това колко е голям заемът.

Акцията по издирването на извършителите на деянието продължава. 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама