Над 80 участници се очакват на Gabrovo Innovation Camp 2018

15:45, 30 авг 18 25 1426 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Можем ли да решим ефективно, ефикасно и устойчиво значим обществен проблем чрез социална иновация? На този въпрос ще търси отговор Gabrovo Innovation Camp 2018, който ще се проведе от 4 до 6 октомври в Габрово. За място на неговото провеждане, организаторите Областен информационен център – Габрово и Община Габрово, избраха Смешната къща или Дома на хумора и сатирата, за да погъделичкат, разсмеят, вдъхновят и провокират участниците към нестандартност, креативност и дори дързост в предложенията.

Предвижда се в инициативата да се включат над 80 участници, които ще обмислят и предлагат решения на 6 отделни предизвикателства, обособени в работни групи и водени от вдъхновяващи ментори от страната и чужбина с опит да фокусират груповата комуникация в търсенето на нови подходи и решения.

Регистрацията на участниците вече започна и ще продължи до 20 септември 2018 г. След нейното приключване организаторите в партньорство с менторите ще изберат най-вдъхновените участници за всяко едно от следните предизвикателства: Бизнес и социално предприемачество, Сребърна икономика, Младите хора в социалните иновации, Зелени иновации, Образование на бъдещето, Технологиите в социалните иновации. Предвидено е и 7-мо Тайно предизвикателство, участниците в което вече са избрани. 

Може да се регистрирате тук.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама